26 iunie,Ziua Internaţională împotriva consumului şi traficului ilicit de droguri.Luni, la Casa Tineretului din Ploieşti
Luni, 26 iunie a.c., începând cu ora 18.00,  la Casa Tineretului din Ploieşti,(str. Nicolae Simache, nr. 4) , Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Prahova va marca Ziua Internaţională împotriva consumului şi traficului ilicit de droguri.
Tema evenimentului este ”Oamenii sunt mai mult fecât depedenţa lor.Cunoaşte-i nu-i discrimina„.
Scopul este de a promova înţelegerea şi empatia faţă de persoanele afectate de dependenţa de droguri, subliniind faptul că acestea merită să fie tratate cu respect şi să fie acceptate în societate. 
Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova şi Asociaţia EURO SPIRIT.
La această activitate vom avea parte şi de invitaţi speciali.
Ne propunem să abordăm noţiuni precum creşterea gradului de conştientizare cu privire la impactul negativ al discriminării asupra persoanelor care consumă droguri şi a familiilor acestora, împuternicirea tinerilor din comunităţi pentru a preveni consumul de droguri, dependenţa şi multe altele.
 În încheiere ne vom bucura de o prezentare a modelelor de bune practici privind programe si proiecte dezvoltate de tineri din întreaga lume pe tema prevenirii consumului de droguri.