Un bărbat a fost  ameninţat cu un cuţit, aseară, în centrul Ploieştiului
Joi seară,  un bărbat a fost  ameninţat cu un cuţit.
Evenimentul  a avut loc  în zona Casei Sindicatelor, din centrul municipiului Ploieşti.
 
”Joi, 22 iunie a.c., în jurul orelor 23:15, poliţiştii locali din cadrul Biroului Ordine Publică, aflaţi în patrulare pe Bulevardul Republicii, au fost sesizaţi de către un cetăţean cu privire la faptul că o persoană de sex masculin l-a ameninţat cu un cuţit, pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.
În zona menţionată, poliţiştii locali i-au depistat, reţinut şi identificat pe numiţii B.C. şi S.I.,  ambii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. S-a procedat la efectuarea controlului bagajului, asupra unuia dintre aceştia fiind găsit un cuţit cu lama de aproximativ 15 cm.
La faţa locului s-au deplasat şi două autospeciale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti. Persoanele în cauză au fost conduse la Secţia nr. 1 Poliţie, acestea şi bunurile găsite asupra lor fiind predate pe bază de proces-verbal, în vederea continuării cercetărilor. 
Poliţia Locală Ploieşti condamnă săvârşirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de convieţuire socială şi face apel la spiritul civic al cetăţenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituţiei, la numărul de telefon 0244/954, sau poliţiştilor locali aflaţi în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii şi liniştii publice.
Poliţia Locală Ploieşti este permanent la dispoziţia cetăţenilor şi poate fi contactată la numerele de telefon 0244/954, 0244/513.255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail office@polocploiesti.ro.” a precizat Poliţia Locală Ploieşti.
Foto ilustrativ