PERCHEZIŢII DOMICILIARE ÎN JUDEŢUL PRAHOVA ŞI ÎN JUDEŢUL DÂMBOVIŢA ,  la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi furt calificat
În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi furt calificat. 
Activităţile s-au desfăşurat în două cauze penale diferite. 
Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară într-o comună din judeţul Dâmboviţa, la domiciliul unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. 
În fapt, un bărbat în vârstă de 53 de ani, ar fi obţinut foloase patrimoniale prin facilitarea practicării prostituţiei de către o tânără în vârstă de 20 de ani, faptă comisă în perioadă martie-iunie a.c. 
De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Combaterea Furturilor din Locuinţă Ploieşti au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti, la domiciliile unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 
În fapt, în perioada 31 mai-6 iunie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 34 de ani ar fi sustras dintr-un imobil aflat în construcţie, trei centrale termice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.000 de lei. 
În cele două cauze, la sediul celor două unităţi de poliţie au fost conduse patru persoane, în vederea audierii. 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 
Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ/Poliţia Română