Scandal azi-noapte, în Măgureni.Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie
Un conflict dintre doi tineri s-a transformat într-un scandal mare.
Părinţii şi poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului. 
O parte dintre scandalagii  au ajuns la spital, din cauza rănilor suferite.
”La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 00.00 poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Floreşti au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat de către mai multe persoane, pe raza comunei Măgureni. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, aplanând conflictul, din verificări, stabilindu-se faptul că, iniţial, a existat un conflict între fiul apelantei şi o tânără, ulterior, amplificându-se, intervenind şi alte persoane. 
Acesta a degenerat, moment în care persoanele implicate, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, s-ar fi agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii şi picioarele. 
La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri necesare, ulterior persoanele vătămate fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
La acest moment verificările continuă în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.”
Sursă:IJP Prahova