Percheziţie într-un dosar de viol . Un prahovean acuzat că a violat două minore cu dizabilităţi  pe care le avea în plasament. (video)
UPDATE;
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
ŞTIRE INIŢIALĂ:
Astăzi dimineaţă,  în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, un prahovean de 44 de ani din comuna Gura Vitioarei a fost săltat de poliţişti.
Bărbatul  este anchetat pentru violarea a două  minore , de 14 şi 16 ani, ambele cu dizabilităţi.
”La data de 21 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, într-o comună din judeţul Prahova, la domiciliul unui suspect de săvârşirea infracţiunii de viol. 
În fapt, în perioada noiembrie-decembrie 2022, persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 44 ani care ar fi violat două minore, cu vârstele de 14, respectiv 16 ani, încadrate în grad de handicap ce necesita o protectie speciala, care se aflau în plasament la acesta. 
În urma percheziţiei au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. 
La sediul unităţii de poliţie au fost conduse două persoane, în vederea audierii. 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.”
Sursă:IJP Prahova