PLOIEŞTENII UNIŢI PENTRU SPITALUL DE PEDIATRIE.15 000 oameni la Concertul Caritabil. Peste 160.000 strânşi într-o lună (foto-video)
Vineri seara, peste 15000 de ploieşteni au luat cu asalt stadionul „Ilie Oană „, nu pentru un meci al Petrolului Ploieşti... ci pentru SUPER CONCERTUL CARITABIL dedicat construcţiei unei anexe în cadrul Spitalului de Pediatrie din Ploieşti. O secţie de triaj este absolut necesară pentru asigurarea calităţii actului medical.
Actualul spaţiu, un hol lat de doi metri, este subdimensionat şi nu corespunde necesităţilor actuale, în condiţiile în care aici ajung peste 40.000 de copii anual, din Prahova şi judeţele limitrofe.

Conducerea spitalului a reuşit până acum să întocmească documentaţia necesară pentru un nou UPU, investiţia fiind evaluată la 200.000 de euro.
Într-o atmosferă electrizantă, ploieştenii au dansat şi cântat alături de artiştii prezenţi, au făcut poze cu „sufletul „Fundaţiei Metropolis” şi al campaniei „Spitale publice din bani privaţi „, Codin Maticiuc.
Atmosferă a fost întreţinută de : TAXI, NICO, VUNK, DIRECŢIA 5, RALUCA- PROIECTUL BALKANIC şi ELENA GHEORGHE.
În deschidere a avut loc o demonstraţie de dans a Şcolii Vogue şi una de kickboxing a sportivilor de la FLORIN GHIŢĂ ACADEMY.
Eveniment prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan şi DJ TAZZ.
DR. ANCA MIU, MANAGER SPITALUL DE PEDIATRIE : „DIN SUFLET, VĂ MULŢUMESC !”
” Acum, după încheierea evenimentului care ne-a unit pe toţi în arena stadionului Ilie Oana, pot afirma cu mâna pe inimă : Ploieştiul este un oraş puternic !
Am fost copleşită de emoţii văzând copiii care au savurat momentele petrecute pe gazon, dar acum, vreau să-mi exprim recunoştinţa şi mulţumirile pentru persoanele extraordinare care s-au implicat în organizarea şi bună desfăşurare a concertului :
- Echipa MRS-sunteti minunaţi şi vă iubim !
- Codin Maticiuc-daca l-am putea „clona”...
- F.C.Petrolul Ploieşti
- Primăria Ploieşti
- Fundaţia Judeţeană pt Tineret Prahova, împreună cu Radu Simionescu : cu voi, Ploieştiul merită să fie Capitala Tineretului, punct !
- Dragoş Machitescu : mulţumesc !
- Principele Nicolae al României
- Echipa Observatorului Prahovean : bravo !
- Poliţia Locală şi Jandarmeria
- Echipele medicale, cărora, din fericire, nu le-am dat de „lucru”
Şi în primul rând, SPECTATORILOR, mici şi mari, tineri şi bătrâni, care au fost inima şi sufletul concertului, care au cântat şi dansat, s-au bucurat de muzică şi atmosferă şi s-au mobilizat pentru a realiza un proiect bun.
Din suflet, vă mulţumesc !” a scris pe facebook DR. ANCA MIU, MANAGER SPITALUL DE PEDIATRIE.
” Am fost împreună pentru Spitalul Copiilor.
Ieri am trăit probabil cea mai pură formă de apreciere a unei comunităţi, care ne-a transmis un mesaj elocvent :
Faptele bune nu rămân nerăsplătite.
Acest oraş special are nevoie de speranţă, de fapte, de evenimente, de curaj, de o schimbare reală, de noi toţi !
Dacă vom ridica privirea, vom realiza că singurul lucru care contează şi are o forţă impresionantă este comunitatea, ploieştenii.
Vă îndemn, aşadar, să rămâneţi alături cu respect unii faţă de ceilalţi, cu deschiderea spre a face ce ne revine cât putem de bine, dar în primul rând uniţi în jurul lucrurilor care ne-au adus împreună : pasiunea pentru bine şi Spitalul de Pediatrie Ploieşti.
Toată aprecierea merge către VOI, sunteţi extraordinari !
Felicitări tuturor celor implicaţi în organizarea acestui eveniment !
Felicitări tinerilor voluntari ai echipei Ploieşti - Capitala Tineretului din România 2024, VOI sunteţi speranţa oraşului şi mă bucur nespus să fiu alături de voi !” -Dragoş Machiţescu, Consilier Local Ploieşti.
” Ploieştiul este puternic ! Aproximativ 15.000 de oameni care au contribuit şi au plătit bilet la SUPER CONCERTUL CARITABIL au fost aseară prezenţi pe Stadionul Ilie Oană ! O atmosferă incredibilă, muzică bună şi o cauză nobilă care ne-a mobilizat şi unit pe toţi !
Mulţumim Primăriei Muncipiului Ploieşti, prin Dl. Primar Andrei Volosevici, care a sprijinit încă de la început acest demers pentru Spitalul de Pediatrie, făcând posibilă realizarea unui eveniment caritabil de excepţie în Ploieşti, cum nu a mai avut loc în ultimii ani !
Mulţumim Clubului Sportiv Muncipal Ploieşti, prin director dna. Mirela Limboşeanu şi director executiv dl. Lucian Rădulescu.
Mulţumim FC Petrolul Ploieşti pentru donarea încasărilor din vânzarea biletelor la ultimul meci jucat pe Stadionul Ilie Oană, cât şi pentru mediatizarea acestui eveniment. Datorită vouă, am avut alături mii de suporteri FC Petrolul Ploieşti. Sunteţi o forţă incredibilă în acest oraş !
Mulţumim Observatorul Prahovean pentru o super campanie de promovare pe care aţi derulat-o timp de 1 lună jumătate, prin toate resursele voastre, cât şi cu sufletul !
Mulţumim Fundaţiei Ploieşti Capitala Tineretului 2024 şi voluntarilor care au vândut mii de bilete pentru concertul caritabil, cutreierând întreg oraşul !
Mulţumim Stage Media pentru o scenă la care s-a muncit enorm şi pentru o sonorizare excelentă !
Mulţumim Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Prahova, Agenţiei Naţionale Antidrog, Poliţiei Locale Ploieşti şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, fiindcă ne-au sprijinit pe toată perioada concertului caritabil, cât şi înainte, prin şedinţe permanente şi atenţie la toate detaliile, astfel încât acest spectacol să fie unul reuşit, fără incidente.
Mulţumim Alteţei Sale, Principele Nicolae al României fiindcă a participat la concertul nostru caritabil.
Mulţumim tuturor colegilor MRS Residence, MRS Construct şi Ramatuelle care au făcut posibilă organizarea unui eveniment de asemenea amploare !
Mulţumim tuturor locuitorilor Municipiului Ploieşti, precum şi tuturor celor care aţi fost prezenţi aseară pe stadion ! Sunteţi extraordinari şi ne dorim ca la anul să ne strângem într-un număr şi mai mare !
Toate sumele strânse din biletele vândute la acest concert vor fi donate Fundaţiei Metropolis, care va dubla suma şi va construi nouă unitate de primiri urgenţe şi triaj prin programul „Spitale Publice din Bani Privaţi”! #Codin Maticiuc eşti minunat !
Pentru o cât mai mare transparenţă, în scurt timp, vom organiza o conferinţă de presă în cadrul căreia vom prezenta fizic ordinul de plată prin care suma a fost virată în contul Fundaţiei Metropolis.” MRS Residence.
Foto : @MIHAIL OPRESCU
Video : IPC