Consiliul Judeţean Prahova vă invită să luaţi parte la o experienţă culinară şi culturală unică,
Consiliul Judeţean Prahova vă invită să luaţi parte la o experienţă culinară şi culturală unică, "VIN DIN PRAHOVA", un eveniment care îşi propune să evidenţieze şi să promoveze potenţialul viti-vinicol al judeţului Prahova.
Evenimentul se va desfăşura în perioada 25-26 Mai la Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploieşti, unde 22 de crame de top din zona Dealu Mare vor prezenta selecţii exclusiviste de vinuri de colecţie. În plus, participanţii vor avea oportunitatea de a cunoaşte meşteri artizani şi producători de produse tradiţionale, îmbinând astfel arta vinificaţiei cu celelalte elemente ale patrimoniului cultural autohton.
Gusturile fine şi atmosfera de neuitat vor fi garantate începând cu joi, la ora 10.00.
Vizitatorii vor putea degusta cele mai bune vinuri, dar şi brânzeturi de excepţie. În plus, ei vor avea privilegiul de a fi însoţiţi de dl. Sergiu Nedelea, un somelier de renume, fondator şi CEO Winetaste, care împreună cu organizatorii - Consiliul Judeţean, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova şi Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova - a contribuit la pregătirea acestui eveniment de excepţie.
Ceremonia de deschidere oficială va avea loc joi, 25 Mai, începând cu ora 15.00.
Sursă:Comunicat Consiliul Judeţean Prahova