Un cunoscut cântăreţ din Ploieşti a decedat  la spital, în urma unui stop cardiac
Un cunoscut  cântăreţ din Ploieşti, a decedat  noaptea trecută, la câteva ore după ce a fost implicat într-un accident, iar poliţiştii au fost nevoiţi să îl imobilizeze pentru a-l linişti.
Conform surselor ar fi vorba de cântăreţul Constantin Paraschiv ”Tony de la Ploieşti” se afla, noaptea trecută, în jurul orei 1.00, a intrat într-un autoturism parcatîn dreptul unui imobil  de  pe strada Alexandru cel Bun.
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.
Tânărul în vârstă de 31 ani a fost imobilizat de poliţişti  după accident având un  comportament "specific consumului de substanţe psihoactive", acesta a  fost dus la o unitate sanitară, pentru recoltare de probe biologice.
Din păcate, tânărul a decedat în spital în urma unui stop cardiac -respirator.
Comunicat iniţial IJP Prahova.
”La data de 22 mai a.c., în jurul orei 1.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier cu pagube materiale.
Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru cel Bun ar fi acroşat un alt autoturism care se afla parcat în dreptul unui imobil, ulterior acesta continuându-şi deplasarea, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând într-o ţeavă de gaze.
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.
Întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanţe psihoactive, poliţiştii rutieri au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
La unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardiorespirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia.
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.
În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar şi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.”
IJP Prahova a revenit cu detalii în cursul zilei de azi.
”În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă şi a fost cauzată de o insuficienţă cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice.
Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul.”
Foto:www.facebook.com/tony.delaploiesti