Filarmonica
Ploieştiul intră pe scena marilor evenimente!
 
Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploieşti a ridicat astăzi pe platoul Palatului Culturii probabil cea mai mare scenă montată vreodată în oraşul nostru! Având experienţa logistică şi tehnică necesară pentru organizarea oricărui tip de eveniment, investiţia într-o soluţie completă de scenă, sunet, lumini şi efecte vizuale a venit ca un pas înainte normal şi necesar pentru instituţia noastră, având acum la îndemână toate uneltele pentru a desfăşura evenimente, concerte şi festivaluri de orice dimensiune.
 
Astfel, începând cu Zilele Municipiului Ploieşti, ce se vor desfăşura între 19 şi 21 mai 2023, Ploieştiul şi Prahova se pot aştepta la din ce în ce mai multe spectacole grandioase, concerte cu artişti renumiţi şi festivaluri muzicale întinse pe mai multe zile, evenimente ce vor pune oraşul pe harta entertainmentului de calitate, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Desemnarea Ploieştiului ca fiind Capitala Tineretului din România în 2024 promite multe astfel de spectacole, Filarmonica Ploieşti devenind acum un partener ce poate oferi soluţii complete pentru orice tip de eveniment, indiferent de anvergură.
 
Echipamentele audio şi de efecte vizuale vor fi puse în deplină valoare cu know-how-ul echipei din cadrul Studio Filarmonica, iar platforma Virtual Concert Hall va putea transmite live evenimentele cu noul său studio video mobil, oferind astfel o experienţă completă, atât pentru participanţii la spectcole, cât şi pentru telespectatorii online.
 
Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Ploieşti, precum şi tuturor partenerilor şi sponsorilor noştri, ce ne ajută zi de zi să ducem mai departe visul Filarmonicii Ploieşti, acela de a face din oraşul nostru o scenă pentru cele mai spectaculoase evenimente muzicale!