Un bărbat din Floreşti Prahova a fost reţinut pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe
La data de 17 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Floreşti au reţinut o persoană din comuna Filipeştii de Târg, bănuită de infracţiunea de lovirea sau alte violenţe.
Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată.
În baza sesizării, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat bărbatul în cauză care a declarat faptul că în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale din comuna Filipeştii de Târg ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu un alt bărbat, pe motivul unei datorii mai vechi.
Ulterior barbatul s-a deplasat la domiciliu, situat în apropierea unităţii comerciale, moment în care celălalt bărbat a venit după acesta şi l-ar fi lovit în zona capului cu un obiect  contondent.
Bărbatul agresat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, nerămânând internat.
În urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi ulterior depistat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Filipeştii de Târg, care a fost condus la unitatea de poliţie în vederea audierii.
În baza probatoriului administrat faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
Sursă:IJP PH
Foto ilustrativ