Anunţ important privind accesul pe stadionul „Ilie Oană„ la concertul caritabil din 16 iunie,  pentru suporterii care au cumpărat bilete la meciul cu FC Hermannstadt

Suporterii Petrolului, care şi-au cumpărat bilete pentru meciul cu FC Hermannstadt, vor avea, aşa cum se ştie, intrarea gratuită la concertul caritabil organizat pentru Spitalul Copiilor, în data de 16 iunie, care se va desfăşura tot pe stadionul „Ilie Oană”, începând cu ora 18:00.

Accesul acestora se va face pe baza biletelor de la meciul cu FC Hermannstadt, în aceeaşi zonă pentru care acestea au fost achiziţionate (Peluza „Ilie Oană”, Tribunele 0, I şi II), însă fără respectarea locului incripţionat pe tichet. Prin excepţie, cei care au avut bilete cumpărate în Peluza „Latină”, sector de stadion în faţa căruia va fi amplasată scena de concert, vor avea asigurat accesul în spaţiul special amenajat de pe gazonul stadionului „Ilie Oană”.

Decizia le aparţine organizatorilor, pentru facilitarea accesului unui număr mare de spectatori. În plus, având în vedere durata de peste patru ore a spectacolului caritabil, este de aşteptat un aflux variabil al spectatorilor, lucru care ar putea crea, astfel, un disconfort în cazul existenţei unor locuri prestabilite.

La concertul caritabil din 16 iunie, de pe stadionul „Ilie Oană”, vor cânta AXI, VUNK, DIRECŢIA 5, RALUCA- PROIECTUL BALKANIC şi ELENA GHEORGHE, iar evenimentul va fi prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan şi DJ TAZZ.

Cei care doresc să-şi achiziţioneze bilete pentru acest eveniment o pot face, în continuare, de aici: https://www.entertix.ro/bilete/16947/concert-caritabil-pentru-spitalul-copiilor-ploiesti-16-iunie-2023-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html

Reamintim faptul că toate încasările obţinute din vânzarea biletelor la meciul cu FC Hermannstadt vor fi donate de către FC Petrolul Ploieşti pentru construcţia unui nou centru de primiri urgenţe şi triaj la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Surs.FCPETROLUL.ro