75 DE ANI DE PERFORMANŢĂ ÎN EDUCAŢIE ŞI CERCETARE.UPG Ploieşti a organizat Ceremonia de Absolvire a Generaţiei 75

• Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti a organizat Ceremonia de Absolvire a Generaţiei #75 în faţa Palatului Culturii.
• Centru Ploieştiului a fost animat, vineri, de bucurie, tinereţe, studenţie, iar ploieştenii au simţi mai mult decât oricând că trăiesc într-un oraş universitar.

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti a organizat Ceremonia de Absolvire a Generaţiei #75 în faţa Palatului Culturii, acolo unde s-au ţinut primele cursuri la înfiinţarea Institutului de Petrol-Gaze din Ploieşti.

Esplanada Palatului Culturii a fost invadată la propriu, de absolvenţi, profesori, părinţi, rude şi trecători care s-au bucurat deopotrivă de spectacolul tinereţii şi de momentele artistice pe care studenţii şi invitaţii lor le-au oferit pe parcursul întregii zile şi cărora le-au fost răscolite amintiri din studenţie sau pur şi simplu s-au simţi din nou motivate să aleagă frumosul, educaţia şi izbânda.

„La ceas aniversar, dragi colaboratori, parteneri în procesul de informare şi educaţie, vă împărtăşim cu drag emoţia pe care am simţit-o şi vă mulţumim pentru efotul pe care-l depuneţi în informarea corectă, mediatizarea succeselor studenţilor noştri.
Ploieştenilor, prin dumneavoastră, dorim să le transmitem mulţumiri pentru susţinerea, aplauzele şi suportul moral din timpul evenimentului.

Magia vieţii de student nu se poate descrie în cuvinte, noi am citit-o în privirile celor care ne-au aplaudat absolvenţii de pe margine. Cei mai norocoşi dintre noi, le-au auzit şi comentariile şi le-au vizualizat amintirile despre studenţie. A fost magnific, a fost în faţa dumneavoastră Generaţia #75, Generaţia Reper!”, transmit reprezentanţii universităţii ploieştene.

Sursă şi video:https://actualitateaprahoveana.ro/actual/stiri-locale/47120-foto-video-upg-ploiesti-75-de-ani-de-performanta-in-educatie-si-cercetare

Foto:Purtător de cuvânt-UPG Ploieşti-Conf.univ.dr.MIRELA DULGHERU