Percheziţii în comunele Fulga, Blejoi şi Lipăneşti, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea a două fapte de furt calificat
 
UPDATE:
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au fost descoperite mai multe mijloace materiale de probă.
În cazul faptei de furt calificat dintr-o societate comercială, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
Astfel, în baza probatoriului administrat poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Blejoi au reţinut pentru 24 de ore  un barbat în vârstă de 58 de ani din comuna Blejoi.
Totodată, şi poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Ciorani au reţinut pentru 24 de ore doi tineri cu vârstele de 21, respectiv 29 de ani, ambii din comuna Fulga.
Toate cele trei persoane vor fi prezentate unităţilor de parchet competente pentru luarea altor măsuri preventive.
ŞTIRE INIŢIALĂ:
Joi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au pus  în executare 4 mandate de percheziţii în comunele Fulga, Blejoi şi Lipăneşti, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea a două fapte de furt calificat.
Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Ciorani au efectuat  două percheziţii la locuinţele a doi tineri bănuiţi că la data de 5 mai a.c. ar fi sustras dintr-o locuinţă 37.000 de lei.
Totodată, şi poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Blejoi au efectuat  două percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi bănuiţi că la data de 28 ianuarie a.c. ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale un TV LCD în valoare de 6.500 de lei.
4 persoane au fost conduse la sediul unităţii pentru audieri.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.
Sursă:IJP Prahova