Un minor din Ploieşti a fost depistat înarmat în parcul Andrei Muresanu
Comunicat Poliţia Locală Ploieşti
La data de 9 mai a.c., în jurul orelor 17:00, în urma unei sesizări primite prin Dispeceratul instituţiei, un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică s-a deplasat la locul de joacă din Parcul Andrei Mureşanu, unde se reclamase faptul că un minor ar fi afişat în public o armă albă (briceag) şi totodată, ar fi rupt mai mulţi copaci din apropierea locului de joacă.
Minorul a fost identificat în persoana numitului C.M., în vârstă de 11 ani, cu domiciliul în municipiul Ploieşti; pentru nesupravegherea acestuia, tatăl său a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 61/1991 cu modificările şi completările ulterioare.
La faţa locului s-a prezentat şi un echipaj din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti, care a preluat cazul în vederea cercetării faptelor de distrugere.
Poliţia Locală Ploieşti condamnă săvârşirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de convieţuire socială şi face apel la spiritul civic al cetăţenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituţiei, la numărul de telefon 0244/954, sau poliţiştilor locali aflaţi în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii şi liniştii publice.               
Foto ilustrativ