Bărbat din Câmpina cercetat într-un dosar de furt calificat, reţinut de poliţişti
La data de 8 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au reţinut un bărbat în vârstă de 38 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.
În fapt, la data de 29 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 20 de ani din, municipiul Câmpina, despre faptul că în noaptea precedentă ar fi lăsat autoturismul personal în afara părţii carosabile pe DN1, întrucât acesta nu mai funcţiona, iar când a revenit a constatat lipsa acestuia.
În urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate a fost identificată persoana banuită de săvârşirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Câmpina, care a declarat poliţiştilor că bunul sustras l-ar fi vândut unei persoane din comuna Măgureni.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.
În baza probatoriului administrat faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ