Au fost puse în vânzare biletele la super-concertul caritabil pentru Spitalul de PEDIATRIE din Ploieşti

Vineri, 16 iunie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, va avea loc un super concert caritabil. Vor cânta TAXI, VUNK, DIRECŢIA 5, RALUCA- PROIECTUL BALCANIK şi ELENA GHEORGHE, iar evenimentul va fi prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan şi DJ TAZZ.
Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru construcţia şi dotarea unui nou centru de primiri urgenţe şi triaj la Spitalul Copiilor din Ploieşti.
Primele bilete au fost puse în vânzare online, pe platforma www.entertix.ro (https://www.entertix.ro/.../fc-petrolul-afc-hermannstadt...) prin intermediul clubului Petrolul Ploieşti, care a făcut un gest extraordinar.
Clubul ploieştean va dona încasările rezultate din vânzarea biletelor la ultimul meci din actualul sezon de Superliga, cu FC Hermannstadt, care va avea loc sâmbătă, 13 mai, de la ora 14:30 pe stadionul Ilie Oană.
Astfel, biletele cumpătrate de suporterii Petrolului la meciul cu sibienii vor fi valabile şi pentru super concertul caritabil ce se va desfăşura pe data de 16 iunie, tot pe stadionul „Ilie Oană”.
Concertul caritabil este organizat de către MRS Residence, în parteneriat cu FC Petrolul Ploieşti, Fundaţia Metropolis, Primăria Muncipiului Ploieşti, Ploieşti-Capitala Tineretului din România 2024 şi Observatorul Prahovean.