Un bărbat din Cornu este cercetat  pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului
 
La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi de către un reprezentant al Spitalului Municipal despre faptul că la unitate s-ar fi prezentat un tânăr în vârstă de 15 ani care a declarat verbal faptul că ar fi fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.
Din primele date, a reieşit faptul că ieri, 25 aprilie a.c., în jurul orei 12.30, o persoană care se afla la volanul unui autoturism care se deplasa pe strada Uniunea Europeană din municipiul Câmpina, la un moment dat ar fi surprins şi accidentat un minor în vârstă de 15 ani care se afla în traversarea părţii carosabile.
După incident, conducătorul auto a părăsit locul de producere fără a anunţa organele de poliţie.
În baza investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Cornu, fiind condus la sediul poliţiei în vederea audierii.
În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, rezultatul a indicat valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.
 
Sursă:IJP Prahova 
Foto ilustrativ/adevărul.ro