Bătaie cu cuţite, în trafic, între Ploieşti şi Târgovişte.Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru  ameninţare şi lovire sau alte violenţe
La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Coocorăştii Colţ au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul se deplasează către Târgovişte şi a fost agresat de către un alt participant la trafic, fiind urmărit de acesta. 
În baza sesizării, s-a format echipă operativă care a efectuat verificări, stabilindu-se faptul că apelantul, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Târgovişte, ar fi avut un conflict spontan în trafic, pe DN 72, cu un alt conducător auto, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Moreni. 
Ulterior acestui conflict, apelantul, împreună cu alţi trei pasageri ai acestuia s-ar fi agresat reciproc cu cei doi ocupanţi ai celuilalt autovehicul, fiind folosite şi două obiecte tăietor-înţepătoare, după care aceştia şi-au continuat deplasarea către municipiul Târgovişte. 
În trafic, pe raza comunei I.L Caragiale, cele două autoturisme au fost oprite de poliţiştii Poliţiei oraşului Moreni, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. 
În urma altercaţiei, atât apelantul cât şi un pasager din autoturismul acestuia au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Ulterior, persoanele în cauză au fost preluate şi conduse la sediul Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ, Prahova, pentru continuarea cercetărilor. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de cei doi ocupanţi ai autovehiculului reclamat de apelant, doi tineri cu vârstele de 21, respectiv 25 de ani, din municipiul Târgovişte, care în altercaţie ar fi agresat persoanele vătămate cu obiecte tăietor-înţepătoare, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive .
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovire sau alte violenţe. 
 
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ