Jandarmeria Prahova este invitată la

Mâine, 20 aprilie 2023, începând cu ora 09.00, vom fi prezenţi la Târgul de Orientare în Carieră - ,,Meserii de nota 10", ce se va desfăşura la "Sala Coloanelor - Palatul Culturii Ploieşti".

Vom avea placerea să vă aducem la cunoştinţă despre oportunitatea alegerii unei cariere militare în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.

De asemenea, veţi putea afla care sunt condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru a urma cursurile Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti sau a Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi din Drăgăşani şi Fălticeni.

Tot mâine, în parcarea din faţa "Sălii Coloanelor - Palatul Culturii Ploieşti", veţi putea regăsi autospecialele jandarmeriei, ateliere cu dotarea structurilor antiteroriste, de ordine publică şi ale jandarmeriei montane şi de asemenea, veţi putea afla detalii de la colegii noştri jandarmi despre echipamentele şi tehnica necesară desfăşurării activităţilor şi misiunilor jandarmeriei prahovene.

Evenimentul este organizat în cadrul unui parteneriat din care fac parte instituţii si organizaţii prahovene cu implicare în problematica ocupării forţei de muncă la nivelul judeţului Prahova.

Orice informaţii referitoare la activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, veţi putea găsi şi pe site-ul nostru www.jandarmeriaprahova.ro.

 

Comunicat:IJJ Prahova

Foto ilustrativ