Un prahovean a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe
La data de 12 aprilie, în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Doftanei au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Proviţa de Jos, despre faptul că în urmă cu puţin timp, ar fi fost lovit de către o persoană cunoscută. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări stabilindu-se faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din comună, între apelantul în vârstă de 31 de ani, şi un alt bărbat, tot de 31 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan. 
Ulterior, conflictul a degenerat, apelanatul fiind agresat de celalat bărbat care l-ar fi lovit cu pumnii în zona capului, provocându-i mai multe leziuni. 
În urma loviturilor, persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.  
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
 
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ