O femeie din Ploieşti a fost  reţinută de poliţişti pentru furt calificat
La data de 10 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti- Biroul de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului au depistat şi reţinut o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Ploieşti, bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.
În fapt, la data de 13 martie a.c., o femeie in vârstă de 37 de ani, din comuna Berceni, a sesizat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras portofelul ce conţinea acte, un card bancar şi o sumă de bani, pe raza municipiului. 
Din verificări, s-a stabilit faptul că portofelul ar fi fost sustras în timp ce persoana vătămată se deplasa cu un autobuz în municipiu, de către o femeie în vârstă de 46 de ani. 
Cu ocazia depistării acesteia, a fost condusă la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
 Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ