Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii prahoveni după ce ar fi sustras produse petroliere
 
La data de 10 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, în baza unor informaţii deţinute au surprins, în flagrant delict, doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau 85 de litri de combustibil dintr-o cisternă.
În fapt, cei doi bărbaţi cu vârstele de 36, respectiv 52 de ani, în calitate de conducători auto ar fi efectuat împreună o cursă de livrare la staţiile de distribuţie a carburanţilor, ocazie cu care au păstrat din cantitatea de livrat o anumită parte în scopul de a şi-o însuşi ulterior, fapt petrecut la întoarcerea din cursă, într-o parcare din comuna Brazi.
În urma cercetării la faţa locului a fost identificat şi ridicat de pe autocisternă un dispozitiv artizanal electronic acţionat cu o telecomandă.
În baza probatoriului administrat faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
 Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ