Poliţiştii Secţiei 3 Ploieşti au deschis un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere
La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o tânără în vârstă  de 20 de ani, din comuna Blejoi, despre faptul că o persoană necunoscută ar fi agresat-o, iar o alta i-ar fi tăiat anvelopele, pe raza municipiului. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că apelanta, în timp ce se deplasa cu autoturismul în parcarea Sălii Sporturilor Olimpia din municipiul Ploieşti, ar fi acroşat un autoturism care se afla staţionat regulamentar, ulterior oprind în dreptul acestuia. 
Din autoturismul acroşat au coborât doi tineri, moment în care între apelantă şi proprietarul autoturismul ar fi izbucnit un conflict spontan, acesteia fiindu-i adresate cuvinte şi expresii jignitoare, iar ulterior, conflictul a degenerat, acesta lovind-o pe tânără cu palma în zona feţei. 
Totodată, cel de-al doilea tânăr ar fi distrus cu un obiect tăietor-înţepător 3 anvelope ale autoturismului persoanei vătămate, ulterior, cei doi părăsind zona. 
Cu ocazia deplasării poliţiştilor la faţa locului, au fost efectuate verificări în zona comiterii faptelor, însă cei doi nu au mai fost găsiţi. 
Ulterior, în cursul nopţii de 7 spre 8 aprilie a.c., în jurul orei 03.00, în urma unor activităţi investigativ-operative, autoturismul persoanei bănuite de comiterea faptei a fost depistat şi oprit, pe strada Mărăşeşti, din municipiu. 
La volan, a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiu, iar ca pasager, un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Târgşoru Vechi, care au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, din verificări, stabilindu-se faptul că sunt persoanele bănuite de comiterea faptelor din seara precedentă. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere.
 
Sursă:IPJ Prahova
Foto ilustrativ