Doi tineri din Câmpina s-au ales cu dosar penal pentru  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredinţare
 
La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Doftanei, în timp ce desfăşurau activităţi pe linie rutieră pe raza comunei Telega, au observat un autoturism, al cărui conducător auto, la vederea echipajului de poliţie a frânat brusc. 
La volan, a fost identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Câmpina care nu figura în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
Totodată, pe bancheta din dreapta fost identificată o tânără în vârstă de 21 de ani, care i-ar fi încredinţat autoturismul tânărului să îl conducă, deşi cunoştea faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredinţare.
Sursă:IJP PH
Foto ilustrativ