IEPURAŞUL A SOSIT MAI DEVREME PENTRU COPIII DIN ŞCOALA DIN SATUL ZĂNOAGA
"Campania siguranţa TA, prioritatea noastră" a poposit anul acesta în satul Zănoaga, din comuna Dumbrava.
 
Cei 23 de elevi care învaţă simultan în  cadrul Şcolii Primare Zănoaga au primit vizita poliţiştilor de ordine publică din cadrul Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească, a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, dar şi a celor din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară.
 
În cele două ore, poliţiştii le-au vorbit copiilor despre siguranţa în şcoli, siguranţa pe strada, despre regulile de circulaţie, în ce situaţie să apeleze la 112, dar şi cum să îşi protejeze bunurile personale.
 
Totodată, spre sfârşitul activităţii, poliţiştii au împărţit copiilor cadouri constând în dulciuri, rechizite, pantofiori, dar şi şepcuţe colorate.
 
De asemenea, copiii au putut să vadă echipamentele şi autospecialele de poliţie folosite de poliţiştii prahoveni în intervenţiile zilnice.
 
Ziua s-a încheiat cu multe zâmbete, îmbrăţişări şi jocuri distractive. 
 
Acţiunea de ieri, fiind la o a doua ediţie, ne dorim să rămână o tradiţie, pentru a bucura copiii din satele prahovene în perioada sărbătorilor Pascale. 
 
Le mulţumim poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti şi celor din cadrul Corpului Naţional al Poliţiştilor Prahova pentru dorinţa de implicare.
 
Sursă:IJP Prahova