Târg de artă stradală de Florii, pe esplanada Teatrului
 
Vă aşteptăm, în acest final de săptămână, pe aleea pietonală din faţa Teatrului „Toma Caragiu” la cea de-a doua ediţie a Târgului de artă stradală de Florii. Evenimentul este organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, în parteneriat cu Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti.
 
Vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, ateliere de creaţie, spectacole de cântece şi dansuri populare, concerte de muzică folk şi de muzică uşoară, dar şi o vânătoare de ouă de Paşte, organizată în curtea Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.
 
Pe întreaga durată a evenimentului vor avea loc activităţi de animaţie stradală, vor putea fi admirate statui vivante, expoziţii de păpuşi şi costume, iar artişti pe catalige ne vor încânta cu extraordinara lor uşurinţă de mişcare şi costumaţiile impresionante.
 
Vă invităm alături de noi pe aleea pietonală din faţa Teatrului „Toma Caragiu” Ploieşti, în weekendul Floriilor, să ne bucurăm împreună de atmosfera Sărbătorilor Pascale!
 
În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, atât spectacolele, cât şi atelierele, se vor desfăşura în foaierul Teatrului. 
 
Vineri, 7 aprilie, în prima zi a Târgului de Florii, 50 de copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 14 ani sunt invitaţi să ia parte la un atelier de pictură icoane pe lemn. Ei vor fi ghidaţi pas cu pas în lumea minunată a formelor şi culorilor de reprezentanţi ai Centrului Cultural al Mănăstirii Turnu, iar la final vor putea lua acasă obiectul creat, ce poate deveni un cadou de suflet pentru cei dragi.
 
Participanţii la atelier, dar şi vizitatorii Târgului de Florii, vor putea face donaţii pentru a-i sprijini pe copiii aflaţi în grija centrului „Leagăn prins de stele”, aşezământul social pentru copii al Mănăstirii Turnu.
 
Pentru a vă asigura că sunteţi unul dintre cei 50 de participanţi la acest atelier, vă invităm să vă înscrieţi printr-un comentariu la această postare, în care să fie specificate numele şi vârsta participanţilor.
 
Atelierul se va desfăşura în intervalul orar 18.00-19.00, pe aleea pietonală din faţa Teatrului „Toma Caragiu”.