Un bărbat din Câmpina a fost reţinut de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe
La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că o persoană ar fi fost agresată în incinta unei societăţi din municipiu. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări stabilindu-se faptul că în timp ce se afla într-o unitate de cazare din municipiu, între un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Valea Doftanei, în calitate de client şi un alt bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiu, angajat al unitătii în cauză ar fi izbucnit un conflict spontan, ulterior bărbatul în vârstă de 35 de ani lovindu-l pe cel din urmă cu pumnul în zona capului. 
În urma loviturilor, persoana vătămată a necesitat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
La faţa locului a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, care a fost condus la sediul unităţii de poliţie, în vederea audierii. 
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
 
Sursă: IJP Prahova
Foto ilustrativ