Procurorii D.N.A. au efectuat  percheziţii la Poliţia Română
”Procurorii DNA au efectuat  , marţi, percheziţii la două adrese din Bucureşti. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Ştirile Pro TV că este vizat sediul Poliţiei Române, precum şi o firmă care a vândut bastoane şi căşti pentru poliţişti.  
Este vorba despre un dosar în care se fac cercetări privind presupuse fapte asimulate celor de corupţie la achiziţionarea de echipamente pentru dotarea poliţiştilor.” (https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/surse-procurorii-directiei-nationale-anticoruptie-fac-perchezitii-la-sediul-politiei-romane.html)
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie –  Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţie publică privind achiziţionarea unor echipamente pentru dotarea poliţiei naţionale.
În cursul zilei de 04 aprilie 2023, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare  în două locaţii situate în municipiul Bucureşti, din care una reprezintă sediul unei instituţii publice.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
 
Foto captură: Ştirile Pro TV