Un bărbat din Urlaţi a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti pentru violare de domiciliu
La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu. 
La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi au fost sesizaţi de către o femeie din oraş, despre faptul că a observat un bărbat care a pătruns într-o curte vecină prin escaladarea gardului. 
Din verificări, s-a stabilit faptul că persoana bănuită, aflându-se sub influenţa alcoolului, ar fi pătruns în curtea a două imobile din oraşul Urlaţi, fără a sustrage bunuri, părăsindu-le la scurt timp. 
Ulterior, în urma continuării cercetărilor în data de 3 aprilie a.c., poliţiştii l-au identificat şi depistat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în oraş. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu.
 
 
Sursă: IJP Prahova
 
Foto ilustrativ