Reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt
 
La data de 31 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Bălţeşti au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Buzău într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii unei infracţiuni de furt. 
În fapt, în noaptea de 2 spre 3 mai 2022, persoanele bănuite, doi bărbaţi cu vârstele de 31, respectiv 49 de ani, ar fi sustras un motor electric de la o sondă de extracţie de pe raza comunei Cărbuneşti. 
În urma percheziţiei, poliţiştii au identificat şi ridicat mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi obiecte folosite la comiterea faptei. 
Cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, faţă de ei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta. 
 
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ