Pe 24 februarie, Dragostea trece prin... Carrefour

Anul 2018 reprezintă anul în care Carrefour Ploieşti şi-a propus să vină mai aproape de clienţii săi printr-o serie de evenimente gândite special pentru aceştia. Evenimentele sunt neconvenţionale, sunt  în armonie cu momentele cheie  ale fiecărei luni în parte astfel încât vizita în hipermarketul nostru să nu fie doar utilă, ci şi plăcută. Clienţii  vor avea ocazia de a asista la diverse acţiuni desfăşurate în hipermarket bucurându-se totodată de o tombolă cu premii surpriză.

La Carrefour  Ploieşti, dragostea se sărbătoreşte zi de zi, tot anul, prin mici bucurii pe care le facem clienţilor noştri, fie că vorbim de campanii punctuale adresate lor, de tombole sau preţuri mici la diverse produse fără de care viaţa ne-ar fi mult mai grea.

Cu toate acestea, îmbrăţişăm ideea de a avea o lună  cum este februarie, în care în contextul celor 2 sărbători care celebrează Dragostea, involuntar ne gândim mai mult la ce şi cine ne este drag.

Pe 24 februarie, Dragostea trece prin...stomac  Carrefour.

Te invităm între orele 12,00-14,00 în zona de Food a hipermarketului Carrefour Ploieşti la un Cooking Show Live, la care dorim să vă dăm idei pentru  masa de Dragobete. Pentru că nimeni nu stă să gătească de Dragobete, dar dragostea trece totuşi prin stomac, chef Dana Matei (Dana’s Kitchen) vă învaţă cum să pregătiţi un tort cu dragoste, rapid, fără coacere şi fără prea multă bătaie de cap. Ca să nu serviţi dulce pe burta goală, tot Dana vă propune câteva platouri de aperitive oranamentate în spiritul Dragostei, cu produse de la raionul BIO al Carrefour Ploieşti.

Anul acesta, la Carrefour,  Dragobetele înseamnă să te opreşti din goana zilnică şi să-i spui jumătăţii tale, un simplu “mă gândesc la tine şi atunci când nu te sun”, „poţi să-ţi cumperi lucrul acela căruia nu-i văd rostul, dar dacă îţi place...”, nu-i problemă dacă ai uitat să cumperi ceva deşi era trecut pe lista de cumpăraturi”,  etc

Pentru clienţii care nu au timp să asiste la sesiunea de gătit, avem expusă pe tot parcursul evenimentului reţeta tortului.

Pe tot parcursul evenimentului vă puteţi înscrie la Tombola noastră printr-un bileţel cu numele complet şi cu mesajul “ De Dragobete mă gândesc la........”

Dacă vă doriţi  să cumpăraţi un cadou pentru  jumătatea dvs, dar sunteţi complet neinspirat/ă,  pe tot parcursul evenimentului  beneficiaţi de Consiliere la shopping de cadouri!