Fostul deputat Cristian Boureanu a fost prins băut la volan pe DN1, în zona Comarnic
Potrivit  NEWS.RO  ”fostul deputat Cristian Boureanu a rămas fără permis de conducere şi a fost amendat, după ce a fost prins băut la volan pe DN1, pe Valea Prahovei. Poliţiştii l-au oprit în trafic în condiţiile în care făcuse o depăşire neregulamentară. 
El a cerut recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Poliţiştii rutieri din Prahova l-au oprit pe Cristian Boureanu, miercuri, în zona oraşului Comarnic, după ce acesta a făcut o depăşire neregulamentară.
Surse judiciare au confirmat pentru News.ro că şoferul este fostul parlamentar Cristian Boureanu.
Acesta a fost amendat contravenţional cu 2.175 de lei şi i-a fost suspendată permisul de conducere pentru 150 de zile.”
 
Comunicat IJP Prahova:
În după amiaza zilei de 15 martie a.c., în jurul orei 17.15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN1, în oraşul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge.
În cauză, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.
 
Foto ilustrativ/hotnews.ro