Crimă oribilă în Ploieşti. Un bărbat a fost înjunghiat
Potrivit IJP Prahova, ”la data de 5 martie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploieşti se află inconştient în locuinţă.
Totodată, la sediul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, declarând că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuinţa acestuia. 
La faţa locului s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului. 
Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. 
In urma probatoriului administrat, bărbatul banuit de săvârşirea faptei a fost reţinut de către unitatea de parchet competentă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.”  
Foto ilustrativ