Trei minori depistaţi după ce ar fi comis o tâlhărie calificată
 
La data de 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului, îmreună cu cei ai Secţiei nr. 4de Poliţie Ploieşti au identificat şi depistat trei minori bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă cu o zi în urma. 
În fapt, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 18.45, poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 17 ani, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din sudul municipiului, 3 adolescenţi, prin întrebuinţarea de ameninţări cu un obiect tăietor-înţepător, l-ar fi deposedat de suma de 120 de lei.
Astfel, la data de 21 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti, în timp ce se aflau în exercitarea serviciului de patrulare au observat, într-o staţie de autobuz, un grup de tineri, trei dintre aceştia având semnalmentele celor bănuiţi de săvârşirea faptei în cauză. 
La momentul interceptării, doi dintre tineri au fugit, părăsind zona, ulterior, la scurt timp fiind depistaţi. 
Cei trei minori cu vârstele de 12, 13, respectiv 15 ani, din municipile Câmpina şi Buzău au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, unde au fost audiaţi conform procedurii. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie
 
 
Sursă : IPJ Prahova
Foto cu caracter ilustrativ