Un prahovean a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat
La data de 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au identificat şi depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Adunaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 
În fapt, seara trecută, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Adunaţi, despre faptul că un bărbat i-ar fi sustras din locuinţă o sumă de bani şi produse alimentare. 
Astfel, în baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că în ziua precedentă, în jurul orei 20.00, persoana bănuită de comiterea faptei ar fi pătruns în locuinţa în care nu se afla nimeni, sustrăgând suma de 450 de lei, precum şi produse alimentare.
În urma cercetărilor, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată la scurt timp, ca fiind un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comună. 
În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
 
Sursă : IPJ Prahova
Foto cu caracter ilustrativ