Poliţiştii de la Secţia nr.3 de Poliţie Ploieşti fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt
La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 14.45, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie, în calitate de manager de supermarket, despre faptul că un bărbat ar fi sustras mai multe bunuri din societatea comercială. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări reieşind faptul că în ziua de 19 februarie a.c., bărbatul în vârstă de 45 de ani, din municipiu, ar fi sustras de două ori, la ore diferite, produse alimentare şi băuturi alcoolice în valoare totală de aproximativ 250 de lei. 
La data de 20 februarie, bărbatul în cauză a fost observat la intrarea în societate şi recunoscut de personalul magazinului, oprindu-l la intrare. 
Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit faptul că aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul ar fi sustras în ziua precedentă bunurile în cauză. 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursă:IJP Prahova
Foto cu caracter ilustrativ