Breaza.Dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducere sub influenţa alcoolului
La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 00.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au fost sesizaţi de către un tânăr, din oraş, despre faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul care se afla în faţa locuinţei sale. 
În baza sesizării şi a primelor verificări efectuate, autoturismul a fost dat în atenţie pe raza staţiunii Sinaia, acesta fiind identificat şi oprit, pentru control, de către poliţiştii subunităţii Sinaia pe Drumul Naţional 1. 
La volan, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din judeţul Tulcea, iar întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
Din verificări, s-a stabilit faptul că între cei doi a avut loc un schimb între autoturisme, şi întrucât cel pe care l-a primit bărbatul de 27 de ani prezenta anumite defecţiuni, s-a deplasat la domiciliul tânărului sustrăgând autorismul dat la schimb. 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt in scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
Sursă: IJP Prahova
Foto cu caracter ilustrativ