Bărbat din Prahova reţinut pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe. Acesta a fost arestat preventiv
La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 09.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Dumbrăveşti, despre faptul că o persoană l-ar fi ameninţat şi l-ar fi rănit cu un obiect înţepător. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări, stabilindu-se faptul că, în jurul orei 09.30, în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale din comună, tânărul în vârstă de 26 de ani ar fi fost agresat verbal de către un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, din aceeaşi comună. 
Ulterior, între cei doi a izbucnit un conflict, generat de mai multe neînţelegeri existente între cei doi, în urma căruia, tânărul ar fi fost rănit cu un obiect înţepător. 
În urma altercaţiei, acesta din urmă a necesitat îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul de 54 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior faţa de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.
 
Sursă: IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ