Cu ocazia Sărbătorii Mărţişorului, în perioada 20 – 28 februarie 2023, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează tradiţionala expoziţie ”Măiestrii de primăvară”
 
 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova. COMUNICAT DE PRESĂ 
 
Cu ocazia Sărbătorii Mărţişorului, în perioada 20 – 28 februarie 2023, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează tradiţionala expoziţie ”Măiestrii de primăvară”, în cadrul căreia vor fi prezentate mărţişoarele viu colorate, felicitările şi obiectele create în cadrul unităţilor de protecţie pentru copii şi adulţi.
Scopul acestui eveniment este acela de a sărbători venirea primăverii şi de a promova creaţiile realizate cu multă migală şi îndemânare de către pricepuţii artizani din unităţile de asistenţă socială din structura instituţiei – Complexul de Servicii Comunitare ”Sf. Maria” Vălenii de Munte, Complexul de Servicii Comunitare ”Sf. Filofteia” Câmpina, Complexul de Servicii Comunitare Sinaia, Complexul de Servicii Comunitare ”Rază de Soare” Băicoi, Complexul de Servicii Comunitare ”Cireşarii” Ploieşti, Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Lilieşti-Băicoi, Centrul de Abilitare şi Reabilitare a Persoanelor Adulte cu Dizabilităţi ”Casa Rozei” Urlaţi, Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Câmpina, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Nedelea, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Urlaţi.
Mărţişoarele handmade, felicitările şi obiectele artizanale pot fi admirate în cadrul expoziţiei găzduite din incinta centrului comercial WINMARKT PLOIEŞTI (Bd. Republicii nr. 17-25, parter), în perioada menţionată, zilnic, între orele 10:00 – 14:00.
De asemenea, produsele realizate cu această ocazie vor fi expuse la sediul Consiliului Judeţean Prahova în data de 23.02.2023 – începând cu ora 10:00 şi la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova în data de 24.02.2023.
Pentru a întâmpina venirea primăverii într-un cadru special, vă adresăm invitaţia de a fi alături de noi şi de a vizita standurile noastre expoziţionale!