Un bărbat din oraşul Breaza, reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt
La data de 15 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au identificat şi depistat o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt. 
În fapt, la data de 14 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din comuna Brebu, despre faptul că la data de 10 februarie a.c., a dus autoturismul personal la o spălătorie din municipiul Câmpina, iar când a ajuns la domiciliu a sesizat dispariţia sumei de 1.200 de euro care se afla în interiorul autoturismului. 
În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din  oraşul Breaza, angajat al spălătoriei în cauză. 
În vederea administrării probatoriului, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului, ocazie cu care a fost identificată şi ridicată suma de 1.000 de lei, din cercetări reieşind că banii în cauză fac parte din banii sustraşi. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au reţinut bărbatul în cauză pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ