Un tânăr cu permisul suspendat a produs un accident rutier în Ploieşti
La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti- Biroul Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe Şoseaua Vestului din municipiul Ploieşti s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autovehicule.
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind faptul că un autoturism condus de un bărbat, care circula pe Şoseaua Vestului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr, iar ulterior coliziunii celor doi, acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie. 
În urma producerii evenimentului, nu au fost înregistrate victime. 
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul în vârstă de 18 ani, din comuna Blejoi, care conducea motociclul, avea dreptul de a conduce suspendat. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către a persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce a fost suspendată.
 
Sursa: IJP Prahova
Foto ilustrativ