Bărbat din Ploiesti  depistat după comiterea a patru furturi de bicicletă.  Acesta a fost reţinut
Marti, 14 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au identificat şi depistat un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi de biciclete din municipiul Ploieşti.  
În fapt, la data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că, în urmă cu puţin timp, i-ar fi fost sustrasă bicicleta pe care o lăsase în parcarea unui supermarket din zona cartierului Mihai Bravu. 
În baza sesizării au fost efectuate verificări, fiind identificată persoana bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că în perioada decembrie 2022-ianuarie 2023 ar mai fi comis alte trei furturi de biciclete în zona cartierului Maihai Bravu şi în zona de Sud a municipiului.  
Astfel, în vederea administrării probatoriului, poliţiştii Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului în vârstă de 59 de ani, din Ploieşti, ocazie cu care au identificat şi ridicat mai multe mijloace materiale de probă. 
Totodată, au fost recuperate şi două biciclete. 
Faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Sursa: IJP Prahova
Foto ilustrativ