Un tânăr din Prahova a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată
UPDATE:
Faţă de tânărul în vârstă de 20 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile. 
STIRE INITIALA:
La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Floreşti au fost sesizaţi, în mod direct, de către un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Filipeştii de Târg, despre faptul că în seara precedentă, o  persoană necunoscută l-ar fi deposedat, prin violenţă, de o sumă de bani şi de un pachet de ţigări. 
În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări, stabilindu-se faptul că în seara de 13 februarie a.c., în jurul orei 20.30, tânărul în cauză ar fi fost abordat pe stradă de către un bărbat pentru a-i cere bani, acesta refuzându-l. 
Ulterior, tânărul a fost introdus cu forţa în autoturismul condus de bărbat, fiind ameninţat şi lovit cu un obiect contondent, totodată, fiindu-i sustrasă din buzunar suma de 40 de lei, precum şi un pachet de ţigări. 
Ulterior, cu ocazia opririi într-o staţie de alimentare, tânărul a reuşit să iasă din maşina persoanei bănuite. 
În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi depistată ca fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Filipeştii de Târg. 
Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de tânărul de 20 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
Sursa: IJP Prahova
Foto ilustrativ