Doi minori din Breaza au fost depistaţi după ce ar fi sustras 2.300 de euro
La data de 13 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au identificat şi depistat doi tineri bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt. 
În fapt, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că în perioada 7-10 februarie a.c., i-ar fi fost sustrasă din locuinţa din oraş, suma de 2.300 de euro. 
În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări, identificând şi depistând persoanele bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi minori cu vârstele de 15, respectiv 16 ani, din oraşul Breaza. 
Cu ocazia audierii, cei doi minori au predat suma de 450 de euro, precum şi două telefoane mobile achiziţionate din banii în cauză, susţinând ca restul banilor au fost cheltuiţi pe diverse articole vestimentare, urmând să restituie, în întregime, prejudiciul cauzat în perioada imediat următoare. 
faţă de cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
Sursa: IJP Prahova
Foto ilustrativ