Percheziţii la persoane bănuite de mai multe infracţiuni, in  Ploieşti (video)
UPDATE:
În urma probatoriului administrat, faţă de trei tineri cu vârstele de 15 ani(doi) şi respectiv 16 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
STIRE INITIALA:
În această dimineaţă, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, distrugere şi lovirea sau alte violenţe.
4 minori cu vârstele cuprinse între 12 şi 16 ani, împreună cu reprezentanţii legali ai acestora, vor fi conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.
În fapt, în perioada septembrie 2022 - februarie 2023, cei patru tineri ar fi deposedat prin violenţă, un alt tânăr, de obiectele personale, precum şi de portofelul cu documente şi bani.
Totodată, ar fi distrus elementele de caroserie ale unui autovehicul, care era parcat în dreptul unui imobil, din municipiul Ploieşti.
Cei în cauză sunt bănuiţi şi de faptul că,  ar fi agresat fizic un bărbat, care îşi desfăşura activitatea de conducător auto în regim taxi, provocându-i şi  distrugeri autoturismului pe care îl conducea.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.500 de lei.
În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi ridicat mijloace materiale de probă.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova.
 
Sursă:IPJ Prahova