”Portocală” -Depozit ilegal de combustibil cu tone de păcură şi produse petroliere în bazine îngropate în pădure lângă Ploieşti
 
Astfel, fostul procuror Mircea Negulescu, zis „Portocală”, zis „Zdreanţă”, a depus deja plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva Adinei Florea, fost procuror în cadrul Secţiei Speciale, dar şi împotriva altor persoane, nume notorii în Prahova devenite cunoscute odată cu scandalul uriaş de la DNA Ploieşti. Şi, iată, revine pe scena justiţiei mioritice într-o nouă prezentare de partea cealaltă a „barei”.
 
În luna decembrie, anul de graţie(ri) 2022, ex-procurorul Mircea Negulescu, cunoscut drept „Portocală” sau „Zdreamţă”, a fost trimis în judecată într-un nou dosar, fiind acuzat de mai multe infracţiuni, printre care cercetare abuzivă şi represiune nedreaptă. Acum, au apărut noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală”.
 
Pe 22 decembrie, secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul PÎCCJ a dispus sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu rechizitoriul prin care s-a dispus trimiterea în judecată a lui Mircea Negulescu pentru: cercetare abuzivă – 6 infracţiuni; represiune nedreaptă – 4 infracţiuni; instigare la represiune nedreaptă în modalitatea participaţiei improprii; influenţarea declaraţiilor; inducerea în eroare a organelor judiciare în forma instigării şi în modalitatea participaţiei improprii; inducerea în eroare a organelor judiciare în forma instigării şi în modalitatea participaţiei improprii, fals intelectual – 10 infracţiuni; abuz în serviciu – 3 infracţiuni.
 
@mihaibelu