Un barbat din Campina a fost reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice
La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 14.00, la sediul Poliţiei Municipiului Câmpina s-a prezentat o femeie în vârstă de 41 de ani, din municipiu care a declarat faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie a.c., a avut un conflict cu concubinul său. 
În urma audierii persoanei vătămate, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând risc iminent, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. 
Pentru punerea în aplicare a ordinului de protecţie provizoriu, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul bărbatului în vârstă de 38 de ani, ocazie cu care l-au surprins în timp ce distrugea cu un obiect contondent autoturismul fiului femeii în cauză. 
Din cercetări, s-a stabilit faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie, între cei doi concubini ar fi izbucnit un conflict spontan generat de mai multe neînţelegeri, bărbatul adresându-i femeii injurii, ameninţând-o şi ulterior lovind-o în zona capului cu un telefon mobil pe care l-a aruncat către aceasta. 
Astfel, în baza probatoriului administrat,  faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Sursă:IJP  Prahova
Foto ilustrativ/albapesurse.ro