Un sofer din Câmpina a produs un accident rutier.Acesta se afla sub influenţa alcoolului
Seara trecută, în jurul orei 22.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Ana Ipătescu din oraş, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări reieşind faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiu, în timp ce de deplasa cu autoturismul pe strada Ana Ipătescu, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care se afla parcat în afara părţii carosabile, ulterior acroşând şi zidul unui imobil. 
În urma impactului, nu au rezultat victime. 
Întrucât bărbatul în vârstă de 50 de ani emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
Sursă:IJP  Prahova
Foto ilustrativ