Soferi depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au fost sesizaţi despre faptul că pe DN1A s-ar fi produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.
În baza sesizării poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani din oraşul Vălenii de Munte, care se afla la volanul unui autoturism ce prezenta avarii.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 23.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiu.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şi în această cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare penală.
 
Sursa:IJP Prahova
Foto ilustrativ/ztv.ro