Trei tineri  din Fulga sunt cercetaţi pentru furt
La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15.15, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Ciorani au fost sesizaţi de către directorul unei amenajări piscicole din comună Fulga, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras peşte din unul din bazine, ulterior plecând cu un autoturism. 
În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări pe raza comunelor adiacente, ocazie cu care persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate şi depistate în comuna Baba Ana, ca fiind 3 tineri cu vârstele de 19, 22 respectiv 30 de ani, domiciliaţi în comuna Fulga. 
Cu ocazia controlului autoturismului, poliţiştii au descoperit cantitatea de 126 de kilograme de peşte, care a fost ridicată şi predată directorului societăţii. 
Din verificări, s-a stabilit faptul că cei trei urmau să comercializeze peştele în cauză pe raza mai multor comune din apropierea oraşului Mizil.
În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
Tot pe 21 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat două persoane ce aveau asupra sa mai multe bunuri susceptibile a fi sustrase.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat persoanele bănuite ca fiind doi tineri cu vârstele de 22 şi respectiv 26 de ani din municipiul Ploieşti care ar fi sustras mai multe obiecte de decor, din lemn, dintr-o clădire din zona de Vest a municipiului.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
 
Foto ilustrativ
 
Sursa:IJP Prahova